fbpx

Particulieren

  • Home
  • /
  • Particulieren

Belastingen voor particulieren

TaxFix is gespecialiseerd in belastingen voor particulieren. Wij bieden onze diensten dan ook graag aan voor particulieren. U kunt bij ons onder andere terecht voor het verzorgen van uw belastingaangifte, het verkrijgen van fiscaal advies en hulp bij meningsverschillen met de Belastingdienst. Ook vindt u op onze website relevante informatie in het geval u zelf bezig bent met uw belastingzaken.

Belastingwetgeving, waar belastingen voor particulieren op gebaseerd zijn, is continue in beweging. Daarnaast komt er ook steeds meer rechtspraak (jurisprudentie) die van invloed kan zijn op uw persoonlijke situatie. TaxFix volgt deze bewegingen op de voet, zodat wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Inkomstenbelasting

Iedereen die een inkomen heeft krijgt te maken met de inkomstenbelasting. De inkomstenbelasting is onderverdeeld in 3 boxen, die elk een ander soort inkomen belasten.  TaxFix verzorgt tegen een aantrekkelijk tarief belastingaangiftes voor particulieren. Ook bemiddelen wij bij conflicten met de Belastingdienst.

Schenk- en erfbelasting

TaxFix is u ook van dienst met de schenk- en erfbelasting (officieel: successiewet). De schenk- en erfbelasting is misschien wel de minst geliefde belasting van Nederland. Gelukkig kent de successiewet faciliteiten om te besparen op de af te dragen belasting. Ook een goede (estate)planning kan bijdragen aan het besparen van belasting. Tijdig actie ondernemen is vaak wel vereist. Wij nemen dit graag van u uithanden.

Bezwaarschrift voor de Belastingdienst

Stel dat u een belastingaanslag heeft ontvangen waar u het niet mee eens bent, dan bestaat de mogelijkheid om binnen 6 weken na dagtekening in bezwaar te gaan. TaxFix kan u hierbij helpen, ook als een andere belastingadviseur de aangifte voor u heeft ingediend.