fbpx

Ondernemers

Belastingen voor ondernemers

Als ondernemer krijgt u met diverse soorten belastingen te maken. De regelgeving achter belastingen is vaak complex. Daarom is het verstandig om de afhandeling van belastingen uit te besteden aan een fiscalist. Dit voorkomt fouten in de belastingaangifte, en daarnaast kunnen wij u eventueel voorzien van een passend advies. TaxFix is gespecialiseerd in de inkomstenbelasting (IB) voor ondernemers, en de vennootschapsbelasting (vpb).

Belastingaangifte voor ondernemers

TaxFix neemt de afhandeling van uw aangiftes en correspondentie met de Belastingdienst graag van u uit handen. Kies voor een gespecialiseerde fiscalist in plaats van een boekhouder voor de afhandeling van uw belastingaangiftes. Een fiscalist is over het algemeen beter bekend met wet- en regelgeving, en verdient zichzelf daarom terug. Tevens bezit een fiscalist meer kennis over formeel recht, waardoor uw (eventuele) bezwaarschriften voor de Belastingdienst meer kans van slagen hebben.

Fiscaal advies voor ondernemers

TaxFix staat voor u klaar met antwoorden op al uw belastinggerelateerde vraagstukken. Wij verstrekken advies omtrent belastingen voor ondernemers die verband houden met de veranderingen binnen uw bedrijf en privésituatie. Ons streven is om uw vraag (afhankelijk van de complexiteit) binnen 24 uur te beantwoorden. Ontdek onze voordelige tarieven.

Wij komen graag met u in contact

Als ondernemer bent u bij ons aan het juiste adres voor vriendelijk geprijsde fiscale dienstverlening. Hoewel wij zo veel mogelijk online werken, vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Dit hebben wij verwerkt op een manier die bij deze tijdgeest past. De correspondentie ontvangt u zwart op wit via e-mail, en u krijgt een vast contactpersoon toegewezen waarmee u ook telefonisch contact kunt hebben.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

De dienstverlening van TaxFix voor ondernemers

Inkomstenbelasting (IB)

Voor de ondernemer met een eenmanszaak of vennootschap onder firma

Hebt u een eenmanszaak of vennootschap onder firma? Dan wordt de behaalde winst belast in de inkomstenbelasting. Het doen van een correcte aangifte inkomstenbelasting kan voor een ondernemer complex zijn. Het commerciële winstbegrip kan immers afwijken van de fiscale definitie. Voorkom fouten in de aangifte, en schakel de hulp in van een fiscalist. TaxFix helpt ondernemers graag met het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting.

Vennootschapsbelasting (VPB)

De vennootschapsbelasting belast de winst van uw B.V.

De vennootschapsbelasting belast winst die door diverse rechtspersonen wordt behaald, bijvoorbeeld door een B.V. of N.V.

Bij TaxFix verzorgen wij graag uw aangifte vennootschapsbelasting. Wij handelen het gehele proces af. Van vermogensvergelijking tot het versturen naar de Belastingdienst.

Verder kunnen wij u adviseren over de fiscale gevolgen van wijzigingen in de bedrijfsvoering.