Ondernemers

Belastingen voor ondernemers

Als ondernemer krijgt u met diverse soorten belastingen te maken. De regelgeving achter belastingen is vaak complex. Daarom is het  verstandig om de afhandeling van belastingen uit te besteden door een fiscalist. Dit voorkomt fouten in de belastingaangifte, en daarnaast kunnen wij u eventueel voorzien van een passend advies. TaxFix is gespecialiseerd in de inkomstenbelasting (IB) voor ondernemers, en de Vennootschapsbelasting (vpb).

Belastingaangifte voor ondernemers

TaxFix neemt de afhandeling van uw aangiftes en correspondentie met de Belastingdienst graag van u uit handen. Ook is het mogelijk dat wij voor u in bezwaar gaan bij de Belastingdienst. Wij adviseren u graag over de meest aantrekkelijke belastingfaciliteiten en passen deze voor u toe.

Fiscaal advies voor ondernemers

TaxFix staat voor u klaar met antwoorden op al uw belastinggerelateerde vraagstukken. Wij verstrekken advies omtrent belastingen voor ondernemers die verband houden met de veranderingen binnen uw bedrijf en privésituatie. Ons streven is om uw vraag (afhankelijk van de complexiteit) binnen 24 uur te beantwoorden. Dit alles tegen een online tarief.

Wij komen graag met u in contact

Als ondernemer bent u bij ons aan het juiste adres voor vriendelijk geprijsde fiscale dienstverlening. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij dat verwerkt op een manier die bij deze tijdgeest past. De correspondentie ontvangt u zwart op wit via e-mail, en u krijgt een vast contactpersoon toegewezen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

De dienstverlening van TaxFix voor ondernemers

Inkomstenbelasting (IB)

Voor de ondernemer met een eenmanszaak of vennootschap onder firma

Hebt u een eenmanszaak of vennootschap onder firma? Dan wordt de behaalde winst belast in de inkomstenbelasting. Het doen van een correcte aangifte inkomstenbelasting kan voor een ondernemer complex zijn. Het commerciële winstbegrip kan immers afwijken van de fiscale definitie. Voorkom fouten in de aangifte, en schakel de hulp in van een fiscalist. TaxFix helpt ondernemers graag met het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting.

Vennootschapsbelasting (VPB)

De vennootschapsbelasting belast de winst van uw B.V.

De vennootschapsbelasting belast winst die door diverse rechtspersonen wordt behaald, bijvoorbeeld door een B.V. of N.V.

Bij TaxFix verzorgen wij graag uw aangifte vennootschapsbelasting. Wij handelen het gehele proces af. Van vermogensvergelijking tot het versturen naar de Belastingdienst.

Verder kunnen wij u adviseren over de fiscale gevolgen van wijzigingen in de bedrijfsvoering.