fbpx

Contact

Neem contact op met TaxFix

Bij TaxFix staan wij altijd open voor uw vragen en/of verzoeken. Omdat TaxFix een online belastingkantoor is, communiceren wij bij voorkeur ook zo veel mogelijk online met u. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken? Dat kan natuurlijk ook.

U kunt ons bereiken op info@taxfix.nl, of door gebruik te maken van het terugbelverzoek. Het invullen van het contactformulier is uiteraard ook een mogelijkheid.

Contactformulier

Vul ons contactformulier in om met TaxFix in contact te komen. Wij nemen uw correspondentie zo spoedig mogelijk in behandeling, en u ontvangt binnen 24 uur reactie.

 

 

 

Terugbelverzoek

Wilt u liever een medewerker persoonlijk spreken? Dat kan via het terugbelverzoek. Klik hieronder om een terugbelverzoek aan te vragen. Wij bellen u op één van uw voorkeurstijden.

 

 

 

Bel TaxFix

Spreek met één van onze adviseurs om te weten te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u direct belastingadvies? Kies dan voor het contactformulier of terugbelverzoek

Over TaxFix

Het team van TaxFix bestaat uit een nieuwe generatie enthousiaste fiscalisten. Wij bieden u de volledige mogelijkheden aan van een fiscalist, alleen dan online en tegen een veel scherper tarief. Wij werken op een flexibele en efficiënte manier. Mede hierom is contact in de avonduren en in het weekend mogelijk.
TaxFix is geregistreerd bij de Belastingdienst als intermediair. Dit houdt in dat wij korte lijnen hebben naar de Belastingdienst toe om snel te kunnen communiceren.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
TaxFix B.V.

Adresgegevens
Bronsteeweg 10
2101 AC Heemstede

Telefoonnummer
023 - 302 00 94

KVK
70549192

Becon
686657

E-mail
info@taxfix.nl

Op onze juridische pagina treft u alle benodigde informatie aan over de voorwaarden op onze dienstverlening en informatieverstrekking. Indien u iets niet begrijpt, meer informatie wil of een andere vraagt hebt, verzoeken wij u vriendelijk om ons contactformulier in te vullen.