Belastingadvies

  • Home
  • /
  • Belastingadvies

Belastingadvies voor particulieren en ondernemers

De belastingwetgeving is continue in beweging. Daarnaast is er ook nog de rechtspraak (jurisprudentie), die ook van toepassing kan zijn op uw situatie. Het is daarom van belang om uw fiscale positie op orde te hebben, zodat u zo min mogelijk risico loopt op naheffingen en boetes.
Bij TaxFix kijken wij naar uw persoonlijke situatie. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u een passend belastingadvies bieden.

Wij kunnen het aan u verstrekte belastingadvies ook voorleggen bij de Belastingdienst. Zij kunnen dan hun mening geven over het ingenomen standpunt. Indien zij akkoord zijn is het mogelijk om op basis van het vertrouwensbeginsel de Belastingdienst aan haar woord te houden. Dit betekent dat u vooraf de zekerheid hebt of het door ons afgegeven advies zijn vruchten zal afwerpen.

Waarom belastingadvies belangrijk is

In uw privé- of zakelijke situatie maakt u continue keuzes die financiële gevolgen kunnen hebben. Waar bijna niemand rekening mee houdt, is dat er vaak ook fiscale gevolgen aan verbonden zijn. Neemt u bij de aankoop van een nieuw huis bijvoorbeeld de keuken mee in de financiering, of betaald u die uit eigen portemonnee? In dergelijke situatie’s worden regelmatig beslissingen gemaakt die fiscaal nadelig kunnen uitpakken wegens gewijzigde regelgeving.
Op zakelijk gebied is belastingadvies zo goed als onmisbaar. Als ondernemer krijgt u relatief veel te maken met de fiscus. Om dit in goede banen te leiden is het van belang dat u een fiscalist heeft die u tijdig en juist kan informeren. Voor vragen over bijvoorbeeld de aftrekbaarheid van uw pensioenpremie, bedrijfsopvolging en andere fiscale zaken bent u bij TaxFix aan het juiste adres voor belastingadvies.

Ook voor kleine belastingadvies vragen

Vindt u het prettiger om zoveel mogelijk zelf uw belastingzaken te regelen? TaxFix kan u dan nog steeds van dienst zijn, mocht u ergens zelf niet uitkomen. U bent vrij om uw vragen in te sturen. Wij hanteren geen opstartkosten en u betaald per 6 minuten dat u van onze dienstverlening gebruik maakt.

Tarieven belastingadvies bij TaxFix

Belastingadvies betaald zichzelf vrijwel altijd terug

Het verstrekken van een passend advies is maatwerk. Ook zijn er diverse vormen van complexiteit omtrent belastingadvies. Om die reden werkt TaxFix met een uurtarief.

€99,50 per uur
excl. 21% btw

De minimale tijdsafname is slechts 6 minuten. Dat houdt in dat uw vraag al beantwoord kan zijn vanaf €9,95 (excl. 21% btw).